Nou fluid tèrmic d'alt rendiment
Canvi de la nova gamma de SHELL OMALA S4 GXV substitueix a la gamma Shell Omala S4 GX que deixarà de fabricar-se
Beneficis i Aplicaions
Canvis i recomanacions
  El producte Shell Omala S4 GXV NO es diferència visualment del producte Sherll Omala S4 GX actual.   Els olis de la nova gamma Shell Omala S4 GXV són miscibles amb l’actual gamma Shell Omala S4 GX.
No és obligatori realitzar un buidatge i/o esbandir quan es canvia a la nova formulació.
Es recomana buidar el sistema per complet o tant com sigui possible per obtindre les prestacions del oli Shell Omala S4 GXV.
 
 
Contacti al nostre departament tècnic
Serveis Lubritec
Distribuïdor Oficial

www.lubritec.com | info@lubritec.com | Telèfon d'Informació: 901 101 174

 
facebookgoogle +youtubelinkedingWhatsapp Lubritec
 
 
AVÍS LEGAL
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, i Reial decret 1720/2007 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades formen part d'un fitxer automatitzat, de titualridad de Lubritec, S.A., amb la finalitat de gestionar la nostra relacion empresarial i comercial, de mantenir-ho informat, així com per gestionar qualsevol altra relació que mantingui amb nosaltres. Li informem que pot exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a l'adreça Polígon Industrial Santiga, Tallers 8, nau 58, 08210 Barberà del Vallès, mitjançant comunicació escrita i fotocòpia del DNI indicant la referència LOPD. La informació incluída en el present correu electrònic és SECRET PROFESSIONAL I CONFIDENCIAL, per a ús exclusiu del destinatari indicat. Si vostè no és el destinatari o ha rebut aquesta comunicació per error, li informem que està totalment prohibida qualsevol divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, li preguem que ens ho notifiqui immediatament i ens retorni el missatge original a info@lubritec.com Gràcies.